• Ecologisch gekweekte varkens
  • Culinair varkensvlees
  • Authentiek vakmanschap

Varkensribstuk

Voor een varkensribstuk met een pure en sappige smaak, kunt u terecht bij Brasvar uit Nevele. Wij zijn de expert als het aankomt op vleeswaren. Wij kweken onze varkens zelf en creëren dan ook zelf ons eigen vlees. Een varkensribstuk is natuurlijk een stuk vlees dat niet kan ontbreken in ons aanbod.

Ecologisch varkensvlees

Neem contact op

Laat uw klanten smullen van ons varkensribstuk

Wie geniet er nu niet van een heerlijk varkensribstuk? Dit stuk varkensvlees is te herkennen aan de vorm van de bekende spareribs. Het is heerlijk voor op de BBQ en uw klanten kunnen er heerlijk aan knabbelen en het kwaliteitsvolle vlees ten volle ervaren. Wilt u in uw aanbod ook wat malser varkensvlees bieden? Dan is een varkenshaasje ook een aanrader. Het grote voordeel aan een varkensribstuk bij ons te bestellen is dat u dan kiest voor echt natuurvlees. Wij behandelen onze dieren goed en gebruiken alleen natuurlijke producten bij onze productie.

Media2

Plaats uw bestelling

Wilt u graag een varkensribstuk aanbieden in uw restaurant of beenhouwerij? Wacht dan niet langer en bestel uw varkensvlees. Dat kunt u doen via ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw bestelling in orde te maken en uw zaak te voorzien van ons sappige varkensribstuk.