• Ecologisch gekweekte varkens
  • Culinair varkensvlees
  • Authentiek vakmanschap

Mals varkensvlees

Voor heerlijk mals varkensvlees, moet u bij Brasvar uit Nevele zijn. Wij zijn de expert als het gaat om mals vlees met een heerlijk sappige smaak. Wij kweken onze eigen varkens op Vlaamse bodem en verzorgen deze met veel liefde. Die liefde zult u ook proeven in de smaak van ons vlees.

Ecologisch varkensvlees

Neem contact op

Laat uw klanten genieten van mals varkensvlees

Wie geniet er nu niet van een mals stuk varkensvlees? Bij onze groothandel in varkensvlees vindt u tal van heerlijke vleeswaren terug. Wij kweken onze Duroc-varkens zelf en verzorgen deze met “bras”-voeding. Deze voeding geeft de varkens een extra sappige smaak. Voor een mals stuk varkensvlees kunnen we u een varkenshaasje aanbieden. Uiteraard verkopen wij ook andere vleeswaren, zoals een varkensribstuk. Wacht niet langer en ga snel aan de slag met onze vleeswaren.

Koop uw favoriete vleeswaren

Vul ons contactformulier in als u mals varkensvlees wilt kopen om te gebruiken of verkopen in uw zaak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw bestelling in orde te maken en u en uw klanten te laten genieten van ons mals varkensvlees. Bekijk ook alvast onze video’s als u meer te weten wilt komen over de wijze waarop wij zorgen voor ons sappig vlees.