• Ecologisch gekweekte varkens
  • Culinair varkensvlees
  • Authentiek vakmanschap

Kwaliteitsvol varkensvlees

Voor kwaliteitsvol varkensvlees moet u bij Brasvar in Nevele zijn. Wij kweken onze eigen varkens op Vlaamse bodem en gaan aan de slag met natuurlijke producten om onze varkens een gezond leven te geven en ons vlees op topkwaliteitsniveau te brengen. Zo zorgen wij ervoor dat u keer op keer geniet van een unieke en karaktervolle smaak.

Ecologisch varkensvlees

Neem contact op
Farm

Hoe zorgen wij voor kwaliteitsvol varkensvlees?

Bij ons vindt u alleen maar kwaliteitsvol varkensvlees. Die kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel en we doen er dan ook veel aan om die kwaliteit te blijven garanderen. Eerst en vooral bieden wij natuurvlees aan. Dat wilt zeggen dat onze varkens alleen de beste, biologische voeding krijgen en er geen extra supplementen aan het vlees toegevoegd worden. Deze aanpak zorgt ervoor dat ons varkensvlees altijd sappig is van smaak. Verder is ons vlees gemaakt van Duroc-varkens. Dit vlees heeft de perfecte infiltratie van vet in de spieren. Hierdoor is het varkensvlees mals, sappig, smaakvol en bovenal zeer kwaliteitsvol.

Media2

Kies voor echte kwaliteit

U wilt natuurlijk in uw beenhouwerij of horecazaak alleen maar kwaliteitsvol varkensvlees aanbieden. Door varkensvlees te bestellen bij Brasvar bent u zeker van deze kwaliteit. Onze vleesgroothandel verliest de kwaliteit nooit uit het oog. Bovendien werken we ook nog eens op een zeer lokale en duurzame manier. Geen reden meer om te twijfelen! Vul ons contactformulier in om uw bestelling te plaatsen.