Groothandel in varkensvlees

 

Bent u op zoek naar een groothandel voor kwalitatief varkensvlees? Kies dan zeker voor Brasvar uit Nevele. Wij zijn dé leverancier als het gaat om kwalitatief vlees voor de horeca, de beenhouwer of hobbykok. Ons vlees is vlees van de bovenste plank: het is smaakvol, mals én sappig en heeft een unieke, karaktervolle smaak. BRASVAR’kens garanderen keer op keer een lekker stukje vlees op uw bord.

Groothandel in varkensvlees

Bent u op zoek naar een groothandel voor kwalitatief varkensvlees? Kies dan zeker voor Brasvar. Ons varkensvlees is vlees van de bovenste plank: het is smaakvol, mals én sappig. Ons varkensvlees heeft een unieke, karaktervolle smaak. Zorgzaam en ecologisch gekweekte BRASVAR’kens garanderen keer op keer een lekker stukje vlees op uw bord.

Brasvar in uw buurt

Brasvar inspiration

Het BRASVAR’ken onderscheidt zich door zijn uitzonderlijke kwaliteit en smaak. Het smakelijk stukje varkensvlees uit Nevele heeft een mooie gemarmerde structuur en bakt mooi bruin aan in de pan. BRASVAR is de favoriete keuze van chefs, topslagers en hobbykoks. Een echt culinair hoogstandje.

Heeft u ook een leuk BRASVAR gerechtje, stuur ons een foto en receptuur en inspireer anderen!!

Enkel kwaliteit bij onze groothandel in varkensvlees

Als u uw klanten wilt laten genieten van het beste varkensvlees, dan zit u goed bij onze groothandel. Wij gaan als leverancier aan de slag om u de uitzonderlijke smaak en kwaliteit van het BRASVAR-varkensvlees zelf te laten ervaren. Het smakelijke stukje vlees heeft een mooie gemarmerde structuur en bakt mooi bruin aan in de pan. Hierdoor is het vlees vaak de favoriete keuze van chefs, topslagers en hobbykoks. Het is een echt culinair hoogstandje. We zorgen ervoor dat onze varkens voeding van de beste kwaliteit krijgen. Dat houdt in dat ze, zoals voeger, natvoer krijgen dat vol voedzame elementen zit. Hierdoor onderscheidt het varkensvlees van onze groothandel zich ook in kwaliteit en smaak. Uw klanten krijgen met andere woorden ecologisch vlees op uw bord. Als leverancier in varkensvlees kunnen wij u vertellen dat ons vlees te gebruiken is voor bijna elk vleesgerecht. Het zal een enorme aanwinst zijn in uw zaak. Met ons Duroc-varkensvlees kiest u nooit verkeerd.

Heeft u ook een leuk BRASVAR gerechtje, stuur ons een foto en receptuur en inspireer anderen!!

CookServingUp

Brasvar nieuws

BrasvarContact

Het BRASVAR'ken wordt gekweekt door
Kristof Verschelde en Angelique Dobbels in:

Landegemstraat 14

9850 Nevele

T: +32 (0)473 70 87 46

Koop uw varkensvlees bij ons als leverancier

Bestel uw varkensvlees online en geniet van de topkwaliteit van onze groothandel. Als leverancier zorgen we ervoor dat uw varkensvlees snel tot bij u geraakt en u zo veel mogelijk mensen kunt laten genieten van de sappige smaak. Lees meer over hoe wij ons vlees kweken en ervaar snel zelf de kwaliteit van een echt BRASVAR’ken.

Landegemstraat 14

9850 Nevele

T: +32 (0)473 70 87 46