• Ecologisch gekweekte varkens
  • Culinair varkensvlees
  • Authentiek vakmanschap
Farm

Natuurlijk varkensvlees

Wilt u graag natuurlijk varkensvlees kopen om aan te bieden aan uw klanten in de horeca of de beenhouwerij? Dan zit u bij Brasvar uit Nevele op de juiste plaats. Wij zorgen voor natuurvlees van een uitermate hoge kwaliteit dat heerlijk sappig smaakt. Ontdek het zelf en laat het uw klanten ook ontdekken.

Wat kunt u verwachten van ons natuurlijk varkensvlees?

Natuurvlees is varkensvlees dat op een natuurlijke en biologische manier gemaakt wordt. Dat houdt in dat wij onze dieren alleen biologisch eten geven en we ze ook duurzaam kweken. Het eten dat onze Duroc-varkens krijgen zijn aardappelen, draf en maïs, aangevuld met graan, olijfolie en hooi. Verder wordt ons natuurlijk varkensvlees ook niet behandeld met antibiotica of groeihormonen. Hierdoor krijgen uw klanten 100% natuurlijk Belgisch varkensvlees op hun bord. Dit natuurvlees heeft een heerlijk sappige smaak, waarvan u zonder twijfel grote fan zult zijn. Waarom zou u nog twijfelen? U krijgt een heerlijk stuk varkensvlees, gemaakt op natuurlijke wijze, voorgeschoteld op uw bord wanneer u bij ons bestelt.

Plaats uw bestelling

Wilt u graag natuurvlees aanbieden aan uw klanten in de horeca of de slager? Twijfel dan niet langer en bestel natuurlijk varkensvlees bij onze groothandel voor varkensvlees. U kunt hiervoor best ons contactformulier invullen. Daar kunt u ook terecht voor vragen over ons natuurvlees. Wij trachten u zo snel mogelijk verder te helpen. Uiteraard kunt u ook in onze verkooppunten terecht om uw natuurvlees op te halen en eventueel nog wat extra informatie erover te krijgen.

MeatTableFR