• Ecologisch gekweekte varkens
  • Culinair varkensvlees
  • Authentiek vakmanschap

Varkensvlees kopen

Wilt u als amateurkok, slager of chef-kok heerlijk vers varkensvlees online kopen? Dat kan bij Brasvar uit Nevele. Als u varkensvlees gaat bestellen, bent u gegarandeerd van sappig, smaakvol en mals vlees, gekweekt met liefde. Deze liefde straalt door in ons vlees en op het bord van uw klanten.

Ecologisch varkensvlees

Neem contact op
Farm

Online varkensvlees kopen van een hoge kwaliteit

Wij bieden verschillende opties om ons vers varkensvlees te kopen. Eerst en vooral kunt u varkensvlees online kopen door te bestellen. Daarnaast bent u ook welkom in één van onze verkooppunten om ons vers varkensvlees te kopen. Door bij ons te bestellen, koopt u Belgisch varkensvlees en steunt u zo lokale handel. Hierdoor draag u ook uw steentje bij om duurzaam vlees te verspreiden. De smaak van het varkensvlees dat u bij onze varkensvleesgroothandel online en in de winkel kunt kopen is uitzonderlijk in smaak. Dat komt omdat we onze varkens natvoer geven, zoals vroeger. Naast vers varkensvlees, kunt u bij ons ook nog gebakken, gedroogd en gekookt varkensvlees kopen, wat ook echt de moeite is!

Media2

Koop uw varkensvlees bij ons

Bij ons kunt u het beste varkensvlees bestellen. Wij kweken Duroc-varkensvlees. De varkens van dit vlees staan bekend om hun kwaliteit en gezondheid. Niet alleen dat, maar we zorgen ook dat de hele productie met respect voor onze dieren en het milieu verloopt. Door bij ons varkensvlees te bestellen, draagt u bij aan een duurzame vleesproductie. We zorgen er zelfs voor dat er met onze mest groene stroom opgewekt wordt. U hoeft dus geen twijfel te hebben over onze kwaliteit en manier van werken. Neem contact op met ons via het contactformulier of bel ons op +32 (0)473 70 87 46 als u vers varkensvlees online wilt kopen.