• Ecologisch gekweekte varkens
  • Culinair varkensvlees
  • Authentiek vakmanschap

Varkensvlees kopen

Wilt u als amateurkok, slager of chef-kok heerlijk en kwaliteitsvol varkensvlees kopen bij ons? Dat kan. Als u varkensvlees gaat bestellen bij Brasvar in Nevele, nabij Deinze, bent u gegarandeerd van sappig, smaakvol en mals vlees. Heeft u inspiratie nodig voor een gerecht met het karaktervolle varkensvlees? Bij ons kunt u allerlei recepten vinden.

Ecologisch varkensvlees

Neem contact op
Farm

Bij ons kunt u het lekkerste varkensvlees kopen

Wij bieden verschillende opties om ons varkensvlees te bestellen. Bent u benieuwd naar de locaties waar u Duroc-varkensvlees kunt kopen? Ontdek onze verkooppunten. Zo ziet u maar, we kunnen iedereen bedienen. We willen ook dat u ons ecologisch varkensvlees zo lokaal mogelijk kunt kopen, zo draagt u ook uw steentje bij om duurzaam vlees te verspreiden. Het voedsel dat we voor de varkens gebruiken, leidt tot extra smaakvol vlees produceren én ze krijgen hetzelfde natvoer als vroeger. Varkens krijgen nu vaak voorgeperste brokken terwijl Brasvar hetzelfde recept van natvoer maakt voor de varkens. Dit recept bestaat al heel lang en zorgt voor gezonde varkens.

Media2

Koop uw varkensvlees bij ons

Bij ons kunt u het beste varkensvlees bestellen in de groothandel. Wij kweken Duroc-varkens in Nevele, in regio Deinze, een ras dat bekendstaat om zijn kwaliteit en gezondheid. Niet alleen dat, maar we zorgen ook dat de hele productie met respect voor onze dieren en het milieu verloopt. Door bij ons varkensvlees te bestellen, draagt u bij aan een duurzame vleesproductie. We zorgen er zelfs voor dat er met de rest van onze mest groene stroom opgewekt wordt. U hoeft dus geen twijfel te hebben over onze kwaliteit en manier van werken. Neem contact op met ons via het contactformulier of bel ons op +32 (0)473 70 87 46!