• Ecologisch gekweekte varkens
  • Culinair varkensvlees
  • Authentiek vakmanschap
MeatsCollage1

Gekookt varkensvlees

Bent u op zoek naar gekookt varkensvlees? Dan kunt u bij Brasvar uit Nevele gekookt varkensvlees kopen van een uitermate hoge kwaliteit en met een heerlijke smaak. Wij kweken onze eigen varkens en verliezen nooit de kwaliteit van ons vlees uit het oog. Wij bieden vlees naar iedereen zijn zin!

Ecologisch varkensvlees

Neem contact op

Gebruik gekookt varkensvlees in uw recepten

Heeft u een horecazaak en wilt u aan de slag gaan met kwaliteitsvol varkensvlees? Dan bieden wij als leverancier in varkensvlees tal van verschillende vleessoorten aan. Ons gekookt varkensvlees is daar onderdeel van. Het vlees kan gebruikt worden in tal van gerechten, waar veel mensen van zullen smullen. Wij geven u in onze recepten een paar ideetjes om het gekookt varkensvlees te gebruiken. Naast gekookt varkensvlees, zijn wij uiteraard de expert in vers varkensvlees. Maar ook gebakken en gedroogde vleeswaren zijn te vinden in ons aanbod.

Ga aan de slag met onze vleeswaren

Wilt u graag ons gekookt varkensvlees gebruiken in uw zaak? Dan kunt u onze vleeswaren bestellen via ons contactformulier. Wij trachten u zo snel mogelijk verder te helpen om het beste varkensvlees van België en omstreken tot op het bord van uw klanten te krijgen. Plaats uw bestelling en ervaar de sappige smaak met uw eigen papillen.

Media1