• Ecologisch gekweekte varkens
  • Culinair varkensvlees
  • Authentiek vakmanschap

Belgisch varkensvlees

Geniet van heerlijk Belgisch varkensvlees dankzij Brasvar uit Nevele. Wij kweken zelf onze varkens en zorgen ervoor dat het stuk vlees dat u op het bord van uw klanten legt of verkoopt in uw beenhouwerij volledig van Belgische makelij is, gemaakt op onze gronden. Wij staan voor 100% Belgische kwaliteit.

Ecologisch varkensvlees

Neem contact op
MeatTableFR
Varkenshaasje

Koop 100% Belgisch varkensvlees

Vindt u het belangrijk om deel te nemen aan lokale handel? Wij zorgen voor lokaal en duurzaam varkensvlees, gekweekt op onze eigen gronden. Hierdoor krijgt u varkensvlees van echte Belgische kwaliteit. En geloof ons, die kwaliteit zult u proeven. Ons vlees is mals en heeft een unieke, sappige smaak. Als u voor Belgisch varkensvlees kiest, kiest u niet alleen voor de lokale handel, maar geniet u ook van echt vakmanschap. Wij spelen kort op de bal en trachten naar de wensen van onze klanten te luisteren. Hierdoor verbetert ons vlees ook elke keer opnieuw en geniet u telkens van vers varkensvlees van pure Belgische makelij.

Steun lokale handel

Wilt u graag Belgisch varkensvlees bestellen bij onze groothandel? Dan kunt u ons het best contacteren via ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk terug contact met u op om de bestelling af te ronden en u te laten genieten van onze pure Belgische kwaliteit. Uiteraard is het ook mogelijk om langs te komen in één van onze verkooppunten doorheen België.