• Ecologisch gekweekte varkens
  • Culinair varkensvlees
  • Authentiek vakmanschap
Farm

Ecologisch varkensvlees

Bent u op zoek naar ecologisch varkensvlees? Daar helpen wij u bij. Onze Duroc-varkens leven ontspannen en gelukkig in onze hoeve Brasvar in Nevele nabij Deinze. We zorgen ervoor dat het hele productieproces zo milieuvriendelijk mogelijk verloopt en hebben daar ook allerlei maatregelen voor genomen.

Ecologisch varkensvlees

Neem contact op

Geniet van ons ecologisch varkensvlees

Omdat onze dieren zo een fijn leven krijgen, vindt u bij ons ecologisch varkensvlees. Het zit vol met smaak, het is lekker sappig met een gemarmerde structuur en het bakt mooi bruin. Wat wilt u nog meer in een lekker stukje ecologisch varkensvlees? Onze duurzaamheid vindt u in heel het productieproces. We stellen zelf de brasvoeding samen met lokale en zelfgekweekte ingrediënten. Hierdoor vermijden we ook veel transportkosten. We bemesten de grond met eigen mest en de rest van onze mest wordt in groene stroom omgezet. U ziet maar, u kiest juist voor onze groothandel in varkensvlees.

Kies voor ons culinair hoogstaand varkensvlees

Kies voor heerlijk en ecologisch vlees van onze hoeve in Nevele, in regio Deinze. We vertellen u graag hoe we ons vlees produceren. Heeft u toch nog vragen? Die beantwoorden we graag! Neem contact op met ons voor al uw vragen of om ons heerlijk vlees uit Deinze te bestellen! Vul het via het contactformulier in of bel ons op +32 (0)473 70 87 46.

Media2