• Ecologisch gekweekte varkens
  • Culinair varkensvlees
  • Authentiek vakmanschap
Farm

Ecologisch varkensvlees

Bent u op zoek naar ecologisch varkensvlees dat duurzaam wordt geproduceerd? Daar helpen wij u bij Brasvar graag bij. Onze varkens leven ontspannen en gelukkig in onze hoeve in Nevele. We zorgen er bovendien voor dat het hele productieproces zo milieuvriendelijk mogelijk verloopt en hebben daar ook allerlei maatregelen voor genomen. We vertellen u graag meer.

Ecologisch varkensvlees

Neem contact op

Geniet van ons ecologisch varkensvlees

Wij vinden het belangrijk dat onze dieren een fijn leven leiden. Wij staan dan ook bekend om ons duurzaam varkensvlees. Het zit vol smaak, het is lekker sappig met een gemarmerde structuur en het bakt mooi bruin. Wat wilt u nog meer in een lekker stukje ecologisch varkensvlees? Onze duurzaamheid vindt u in heel het productieproces. We stellen zelf de brasvoeding samen met lokale en zelfgekweekte ingrediënten. Hierdoor vermijden we veel transportkosten. We bemesten de grond met eigen mest en de rest van deze mest wordt in groene stroom omgezet. Als u bij ons varkensvlees koopt, kiest u voor duurzaam vlees van eigen bodem. Ons natuurvlees wordt op een duurzame manier gemaakt van onze dieren. U ziet maar, u kiest juist wanneer u voor onze groothandel in varkensvlees kiest.

Kies voor ons culinair hoogstaand varkensvlees

Kies voor heerlijk en ecologisch vlees van onze hoeve in Nevele, in regio Deinze. We vertellen u graag hoe we ons vlees produceren. Heeft u toch nog vragen? Die beantwoorden we graag! Neem contact op met ons voor al uw vragen of om ons duurzaam varkensvlees te bestellen! Vul het via het contactformulier in of bel ons op +32 (0)473 70 87 46.

Media2