Brasvar Inspirations
Wat staat er op het menu vandaag?
Recept van Olly Ceulenaere
Chef bij
Publiek, Gent
Bereidingstijd
15 minuten
Ingrediënten (4 personen)
Bereidingswijze
Prei wassen en fijnsnijden. Drogen in een oven op een kier aan 60°. Verpulveren en vermengen met het grof zout
Boter en mosterd vermengen en hiermee de boterhammen besmeren.
Bedekken met het gehakt en bestrooien met het preizout.
Afwerken met plakjes radijs.
Dit is een vereenvoudigd recept door Olly Ceulenaere voor thuisbereiding.
Ingrediënten (4 personen)
Bereidingstijd
15 minuten
Bereidingswijze
Prei wassen en fijnsnijden. Drogen in een oven op een kier aan 60°. Verpulveren en vermengen met het grof zout
Boter en mosterd vermengen en hiermee de boterhammen besmeren.
Bedekken met het gehakt en bestrooien met het preizout.
Afwerken met plakjes radijs.
Dit is een vereenvoudigd recept door Olly Ceulenaere voor thuisbereiding.
Brasvar maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op ‘ok’ te klikken of door verder te surfen op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Wil u meer weten over cookies of uw cookie-instellingen voor deze website aanpassen? Lees dan onze privacy policy.
Landegemstraat 14
9850 Nevele
T: +32 (0)473 70 87 46
Landegemstraat 14
9850 Nevele
T: +32 (0)473 70 87 46