Brasvar Inspirations

Wat staat er op het menu vandaag?


























Recept van Tom van Lysebettens

Chef bij 

Restaurant Cochon de Luxe, Gent

Brasvar wangen, crème van wortel&citroen, gepofte quinoa

Bereidingstijd

60 minuten

Ingrediënten (4 personen)

 

  • 1kg BRASVAR wangen
  • 2 l bouillon
  • 1 ui
  • dragon
  • 1 kg wortels
  • zachte boter
  • 1 citroen
  • 500 g quinoa

Bereidingswijze
 

Wangen kleuren en garen in bouillon. Uit elkaar trekken en mengen met ui&dragon. Aanstampen in vorm, opstijven. Versnijden en bakken in de oven. Wortels stomen en mixen met klontje boter en zeste van citroen. Quinoa gaarkoken, drogen en poffen in hete olie (210°C)

Smakelijk!

Recept van Tom van Lysebettens

Chef bij 

Restaurant Cochon de Luxe, Gent

Brasvar wangen, crème van wortel&citroen, gepofte quinoa

Ingrediënten (4 personen)

 

  • 1kg BRASVAR wangen
  • 2 l bouillon
  • 1 ui
  • dragon
  • 1 kg wortels
  • zachte boter
  • 1 citroen
  • 500 g quinoa

Bereidingstijd

60 minuten

Bereidingswijze
 

Wangen kleuren en garen in bouillon. Uit elkaar trekken en mengen met ui&dragon. Aanstampen in vorm, opstijven. Versnijden en bakken in de oven. Wortels stomen en mixen met klontje boter en zeste van citroen. Quinoa gaarkoken, drogen en poffen in hete olie (210°C)

Smakelijk!