Brasvar Inspirations
Wat staat er op het menu vandaag?
Recept van Tom van Lysebettens
Chef bij
Bereidingstijd
60 minuten
Ingrediënten (4 personen)
Bereidingswijze
Wangen kleuren en garen in bouillon. Uit elkaar trekken en mengen met ui&dragon. Aanstampen in vorm, opstijven. Versnijden en bakken in de oven. Wortels stomen en mixen met klontje boter en zeste van citroen. Quinoa gaarkoken, drogen en poffen in hete olie (210°C)
Ingrediënten (4 personen)
Bereidingstijd
60 minuten
Bereidingswijze
Wangen kleuren en garen in bouillon. Uit elkaar trekken en mengen met ui&dragon. Aanstampen in vorm, opstijven. Versnijden en bakken in de oven. Wortels stomen en mixen met klontje boter en zeste van citroen. Quinoa gaarkoken, drogen en poffen in hete olie (210°C)
Brasvar maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op ‘ok’ te klikken of door verder te surfen op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Wil u meer weten over cookies of uw cookie-instellingen voor deze website aanpassen? Lees dan onze privacy policy.
Landegemstraat 14
9850 Nevele
T: +32 (0)473 70 87 46
Landegemstraat 14
9850 Nevele
T: +32 (0)473 70 87 46