Brasvar Inspirations
Wat staat er op het menu vandaag?
Recept van Tom van Lysebettens
Chef bij
Bereidingstijd
60 minuten
Ingrediënten (4 personen)
Bereidingswijze
Wangen kleuren en garen in bouillon. Uit elkaar trekken en mengen met ui&dragon. Aanstampen in vorm, opstijven. Versnijden en bakken in de oven. Wortels stomen en mixen met klontje boter en zeste van citroen. Quinoa gaarkoken, drogen en poffen in hete olie (210°C)
Ingrediënten (4 personen)
Bereidingstijd
60 minuten
Bereidingswijze
Wangen kleuren en garen in bouillon. Uit elkaar trekken en mengen met ui&dragon. Aanstampen in vorm, opstijven. Versnijden en bakken in de oven. Wortels stomen en mixen met klontje boter en zeste van citroen. Quinoa gaarkoken, drogen en poffen in hete olie (210°C)
Landegemstraat 14
9850 Nevele
T: +32 (0)473 70 87 46
Landegemstraat 14
9850 Nevele
T: +32 (0)473 70 87 46