Brasvar Inspirations

Wat staat er op het menu vandaag?


























Recept van Olly Ceulenaere

Chef bij

Publiek, Gent

.

Brasvar spiering, ajuin, bloemkool en augurk

Bereidingstijd

60 minuten

Ingrediënten (4 personen)

 

  • 600 g BRASVAR spiering op kamertemperatuur
  • 1 kg ajuinen - zachtjes bruingestoofd
  • 1 bloemkool - rauw gecutterd
  • 8 zoetzuur ingelegde augurken
  • 4 eetlepels tierenteyn pickles
  • 4 eetlepels karnemelk

Bereidingswijze

 

Spiering bruin aanbakken in verse boter en 20 min verder garen in een voorgewarmde oven van 170°, laten rusten op warme plaats.

De gestoofde ajuinen gladcutteren en op smaak brengen met peper en zout.

De bloemkool kort en hevig aanbakken in boter, afkruiden en op het laatste de fijngesneden augurk toevoegen.

De pickles en karnemelk mixen en afkruiden met peper en zout.

Smakelijk!

Recept van Olly Ceulenaere

Chef bij

Publiek, Gent

Brasvar spiering, ajuin, bloemkool en augurk

Ingrediënten (4 personen)

 

  • 600 g BRASVAR spiering op kamertemperatuur
  • 1 kg ajuinen - zachtjes bruingestoofd
  • 1 bloemkool - rauw gecutterd
  • 8 zoetzuur ingelegde augurken
  • 4 eetlepels tierenteyn pickles
  • 4 eetlepels karnemelk

Bereidingstijd

60 minuten

Bereidingswijze

 

Spiering bruin aanbakken in verse boter en 20 min verder garen in een voorgewarmde oven van 170°, laten rusten op warme plaats.

De gestoofde ajuinen gladcutteren en op smaak brengen met peper en zout.

De bloemkool kort en hevig aanbakken in boter, afkruiden en op het laatste de fijngesneden augurk toevoegen.

De pickles en karnemelk mixen en afkruiden met peper en zout.

Smakelijk!