Brasvar Inspirations
Wat staat er op het menu vandaag?
Recept van Olly Ceulenaere
Chef bij
Publiek, Gent
Bereidingstijd
60 minuten
Ingrediënten (4 personen)
Bereidingswijze
Spiering bruin aanbakken in verse boter en 20 min verder garen in een voorgewarmde oven van 170°, laten rusten op warme plaats.
De gestoofde ajuinen gladcutteren en op smaak brengen met peper en zout.
De bloemkool kort en hevig aanbakken in boter, afkruiden en op het laatste de fijngesneden augurk toevoegen.
De pickles en karnemelk mixen en afkruiden met peper en zout.
Ingrediënten (4 personen)
Bereidingstijd
60 minuten
Bereidingswijze
Spiering bruin aanbakken in verse boter en 20 min verder garen in een voorgewarmde oven van 170°, laten rusten op warme plaats.
De gestoofde ajuinen gladcutteren en op smaak brengen met peper en zout.
De bloemkool kort en hevig aanbakken in boter, afkruiden en op het laatste de fijngesneden augurk toevoegen.
De pickles en karnemelk mixen en afkruiden met peper en zout.
Brasvar maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op ‘ok’ te klikken of door verder te surfen op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Wil u meer weten over cookies of uw cookie-instellingen voor deze website aanpassen? Lees dan onze privacy policy.
Landegemstraat 14
9850 Nevele
T: +32 (0)473 70 87 46
Landegemstraat 14
9850 Nevele
T: +32 (0)473 70 87 46