Brasvar Inspirations
Wat staat er op het menu vandaag?
Recept van Tom van Lysebettens
Chef bij
Bereidingstijd
30 minuten
Bereidingswijze
Brasvar ribstuk op lage temperatuur garen (per 1 kg vlees = 1u op 65•C)
1 Bloemkool koken en bakken in gezouten boter. Mixen met de room, zout&peper. Oesterzwammen spoelen, bakken in fijne olijfolie. Mayonaise maken dooiers, citroen, arachideolie en hazelnootolie.
Bereidingstijd
30 minuten
Bereidingswijze
Brasvar ribstuk op lage temperatuur garen (per 1 kg vlees = 1u op 65•C)
1 Bloemkool koken en bakken in gezouten boter. Mixen met de room, zout&peper. Oesterzwammen spoelen, bakken in fijne olijfolie. Mayonaise maken dooiers, citroen, arachideolie en hazelnootolie.
Brasvar maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op ‘ok’ te klikken of door verder te surfen op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Wil u meer weten over cookies of uw cookie-instellingen voor deze website aanpassen? Lees dan onze privacy policy.
Landegemstraat 14
9850 Nevele
T: +32 (0)473 70 87 46
Landegemstraat 14
9850 Nevele
T: +32 (0)473 70 87 46