Brasvar Inspirations
Wat staat er op het menu vandaag?
Recept van Tom van Lysebettens
Chef bij
Bereidingstijd
30 minuten
Bereidingswijze
Brasvar ribstuk op lage temperatuur garen (per 1 kg vlees = 1u op 65•C)
1 Bloemkool koken en bakken in gezouten boter. Mixen met de room, zout&peper. Oesterzwammen spoelen, bakken in fijne olijfolie. Mayonaise maken dooiers, citroen, arachideolie en hazelnootolie.
Bereidingstijd
30 minuten
Bereidingswijze
Brasvar ribstuk op lage temperatuur garen (per 1 kg vlees = 1u op 65•C)
1 Bloemkool koken en bakken in gezouten boter. Mixen met de room, zout&peper. Oesterzwammen spoelen, bakken in fijne olijfolie. Mayonaise maken dooiers, citroen, arachideolie en hazelnootolie.
Landegemstraat 14
9850 Nevele
T: +32 (0)473 70 87 46
Landegemstraat 14
9850 Nevele
T: +32 (0)473 70 87 46