Brasvar Inspirations

Wat staat er op het menu vandaag?




























Recept van Tom van Lysebettens

Chef bij 

Restaurant Cochon de Luxe, Gent

Brasvar ribstuk, bloemkool, oesterzwam, hazelnoot

Bereidingstijd

30 minuten

Ingrediënten (4 personen)
  • 1 kg BRASVAR ribstuk
  • 1 bloemkool
  • gezouten boter
  • olijfolie
  • 200 g room
  • zout&peper
  • 250 g oesterzwammen
  • 4 eieren
  • 1 citroen
  • 800 cl arachideolie
  • 200 cl hazelnootolie 

Bereidingswijze
 

Brasvar ribstuk op lage temperatuur garen (per 1 kg vlees = 1u op 65•C)

1 Bloemkool koken en bakken in gezouten boter. Mixen met de room, zout&peper. Oesterzwammen spoelen, bakken in fijne olijfolie. Mayonaise maken dooiers, citroen, arachideolie en hazelnootolie.

Smakelijk!

Recept van Tom van Lysebettens

Chef bij 

Restaurant Cochon de Luxe, Gent

Brasvar ribstuk, bloemkool, oesterzwam, hazelnoot

Ingrediënten (4 personen)
  • 1 kg BRASVAR ribstuk
  • 1 bloemkool
  • gezouten boter
  • olijfolie
  • 200 g room
  • zout&peper
  • 250 g oesterzwammen
  • 4 eieren
  • 1 citroen
  • 800 cl arachideolie
  • 200 cl hazelnootolie 

Bereidingstijd

30 minuten

Bereidingswijze
 

Brasvar ribstuk op lage temperatuur garen (per 1 kg vlees = 1u op 65•C)

1 Bloemkool koken en bakken in gezouten boter. Mixen met de room, zout&peper. Oesterzwammen spoelen, bakken in fijne olijfolie. Mayonaise maken dooiers, citroen, arachideolie en hazelnootolie.

Smakelijk!