Brasvar Inspirations

Wat staat er op het menu vandaag?




























Recept van Tom van Lysebettens

Chef bij 

Restaurant Cochon de Luxe, Gent

Brasvar beenham, witloof, kaas

Bereidingstijd

30 minuten

Ingrediënten (4 personen)

 

  • 8 sneden BRASVAR beenham
  • 1 kg pas de rouge (Gentse kaas)
  • 1 l melk
  • 4 bl gelatine
  • 1 kg witloof

Bereidingswijze
 

Maak een crème van pas de rouge kaas met de melk. Opwarmen en 4 bl gelatine toevoegen. Afkoelen en daarna gladmixen. De witloof is gestoomd en daarna kortgebakken.

Smakelijk!

Recept van Tom van Lysebettens

Chef bij 

Restaurant Cochon de Luxe, Gent

Brasvar beenham, witloof, kaas

Ingrediënten (4 personen)

 

  • 8 sneden BRASVAR beenham
  • 1 kg pas de rouge (Gentse kaas)
  • 1 l melk
  • 4 bl gelatine
  • 1 kg witloof

Bereidingstijd

30 minuten

Bereidingswijze
 

Maak een crème van pas de rouge kaas met de melk. Opwarmen en 4 bl gelatine toevoegen. Afkoelen en daarna gladmixen. De witloof is gestoomd en daarna kortgebakken.

Smakelijk!