Brasvar Inspirations
Wat staat er op het menu vandaag?
Recept van Tom van Lysebettens
Chef bij
Bereidingstijd
30 minuten
Ingrediënten (4 personen)
Bereidingswijze
Maak een crème van pas de rouge kaas met de melk. Opwarmen en 4 bl gelatine toevoegen. Afkoelen en daarna gladmixen. De witloof is gestoomd en daarna kortgebakken.
Ingrediënten (4 personen)
Bereidingstijd
30 minuten
Bereidingswijze
Maak een crème van pas de rouge kaas met de melk. Opwarmen en 4 bl gelatine toevoegen. Afkoelen en daarna gladmixen. De witloof is gestoomd en daarna kortgebakken.
Brasvar maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op ‘ok’ te klikken of door verder te surfen op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Wil u meer weten over cookies of uw cookie-instellingen voor deze website aanpassen? Lees dan onze privacy policy.
Landegemstraat 14
9850 Nevele
T: +32 (0)473 70 87 46
Landegemstraat 14
9850 Nevele
T: +32 (0)473 70 87 46