Brasvar Inspirations
Wat staat er op het menu vandaag?
Recept van Olly Ceulenaere
Chef bij
Publiek, Gent
Bereidingstijd
15 minuten
Ingrediënten (4 personen)
Bereidingswijze
Appels schillen en in stukken snijden, opzetten met het appelsap en op laag vuur volledig laten uitkoken, mixen en afkoelen, vermengen met de graantjesmosterd.
Ideaal als tapas bij een glaasje plezier...
Ingrediënten (4 personen)
Bereidingstijd
15 minuten
Bereidingswijze
Appels schillen en in stukken snijden, opzetten met het appelsap en op laag vuur volledig laten uitkoken, mixen en afkoelen, vermengen met de graantjesmosterd.
Ideaal als tapas bij een glaasje plezier...
Brasvar maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op ‘ok’ te klikken of door verder te surfen op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Wil u meer weten over cookies of uw cookie-instellingen voor deze website aanpassen? Lees dan onze privacy policy.
Landegemstraat 14
9850 Nevele
T: +32 (0)473 70 87 46
Landegemstraat 14
9850 Nevele
T: +32 (0)473 70 87 46