• Ecologisch gekweekte varkens
  • Culinair varkensvlees
  • Authentiek vakmanschap
Farm

Biologisch varkensvlees kopen

Kom bij ons biologisch varkensvlees kopen en geniet van een heerlijk stukje vlees. Onze varkens krijgen een goed leven met kwalitatief natvoer. Daardoor kunt u bij ons biologisch varkensvlees bestellen. Wij werken met Duroc-varkens, hun vlees heeft een uniek en karaktervolle smaak. Ontdek waarom u ons biologisch varkensvlees moet bestellen!

Ecologisch varkensvlees

Neem contact op

Bij ons kunt u biologisch varkensvlees kopen

We kweken Duroc-varkens. Die varkens hebben een van de beste smaken dat u kunt vinden in varkensvlees. Bij Brasvar leiden ze ook een ontspannen en kwalitatief leven. Daarom mogen wij het varkensvlees dat kunt u bij ons bestellen een biologisch label geven. Onze varkens krijgen voeding van hoge kwaliteit, net zoals vroeger. Het ras Duroc is van nature ook heel gezond, dat leidt tot beter vlees. U krijgt kwaliteit samen met smaakvol en sappig vlees uit Nevele, nabij Deinze.

Kies voor bio

Waarom is het zo belangrijk om biologisch varkensvlees te kopen? De gezondheid en levenskwaliteit van het dier stijgen. Dat heeft als resultaat, dat de gezondheid van de mensen die dat vlees eten ook verbetert. Door altijd dezelfde kwaliteitsvolle voeding te geven, kunt u rekenen op dezelfde kwaliteit van vlees. We zijn trots dat u biologisch varkensvlees bij ons kunt bestellen. We zijn trots op het leven dat we bieden aan onze varkens. De varkensvoeding wordt deels gekweekt op onze hoeve zelf in Nevele, in regio Deinze. We gebruiken voor de rest enkel lokale producten waardoor er een minimum aan transportkosten zijn.

 

Bestel uw biologisch vlees in ons bedrijf

Ons bedrijf is de juiste keuze als u het lekkerste biologisch varkensvlees wilt bestellen. We garanderen u dat onze varkens goed behandeld worden. Heeft u nog twijfels? Aarzel niet en laat van u horen! We beantwoorden graag uw vragen. Als u bij ons uw biologisch varkensvlees wilt kopen kunt u dat ook! Neem contact op met ons op via het contactformulier. Bel ons op +32 (0)473 70 87 46 en stel al uw vragen.

MeatTable